terapeuta

“L’art neteja de l’ànima la pols de la vida quotidiana” Picasso

L’Art és curatiu, és sanació i neteja perquè és essència, està connectat amb la divinitat i la nostra ànima el reconeix així. Per això, quan escoltem música, ballem, pintem, escrivim o ens quedem parats davant d’una obra de teatre o d’una pel·lícula, el nostre cos i la nostra ànima reaccionen amb una emoció profunda, veritable.

El meu propòsit amb els tallers i sessions d’Art i Art-Expressió és arribar a aquest punt de connexió, de fascinació, d’entesa de quina part és original i quina part és humana i treballar les emocions i la seva expressió mitjançant, especialment, el teatre i la dansa. Així, un cop podem separar totes dues coses és més fàcil treballar i entendre què és el que ens està bloquejant o impedint donar el 100% en les nostres relacions personals i comunicatives.

Aquestes sessions són perfectes per fer-se en grup tot i que també les ofereixo en format individual. Més info a contacte.

trainer
TERÀPIA FÍSICA:

Sovint, a banda de fer un treball d’expressió i comunicació hem d’escoltar, també, el nostre cos físic.

Fent d’entrenadora personal utilitzo diferents disciplines actives com el pilates, el ioga, la meditació, l’entrenament funcional o altres per ajudar a recuperar l’equilibri muscular del cos ja que, al cap i a la fi, és el que ens aguanta, però també per millorar la concentració i l’eficiència en persones que ja practiquen habitualment esport o que es dediquen a la competició.

També practico altres teràpies passives com la teràpia craneo-sacral per escoltar els teixits i ajudar-nos, per exemple, en bloquejos o rehabilitació.

Aquestes sessions les ofereixo en format individual. Més info a contacte.