Crònica del viatje a Califòrnia

Hi ha coses a la vida que has de fer.

Un dia la idea comença a germinar dins teu cap, a vegades com un petit repte, com un somni llunyà, com una bogeria… però apareix. Aquí està i aquí es quedarà fins que ho facis realitat. El podràs anar tapant sota “necessito molts diners”, “ara no és el moment”, “no tinc amb qui fer-ho”, “més endavant ja veurem” i tota la llista de excuses que hem après a posar a les nostres passions… però aquí es quedarà. Que floreixi o es podreixi, depèn només de nosaltres mateixos. Depèn de com tinguis d’arrelats els teus hàbits, de com de fort que cridi la teva ànima perquè et moguis… i del que hagis après a dubtar dels teus pensaments i les teves pors perquè ho duguis a terme o no, però, de nou, aquí serà…

A la meva vida, sens dubte, hi haurà un abans i un després d’AQUEST viatge. AQUEST viatge, és el que he fet aquest passat mes d’agost de 2016, a Califòrnia, jo sola.

Abans, perquè sempre havia volgut anar a Los Angeles. No sé realment com explicar-ho, però hi havia alguna cosa que em deia que havia d’anar, que aquest lloc i jo estàvem connectats d’alguna manera… I després … després, per tot el que veureu a continuació.

Hi ha moltes experiències, historietes i vídeos, que m’ha estat impossible incloure en aquests tres capítols de resum del viatge, però tots els podria resumir en la següent reflexió:

“Obre’t, fes-, entrega’t al món. Entrega’t a la vida i a les persones que trobes pel camí amb el cor obert i deixa que la teva intuïció et guiï. Res no pot sortir malament si et relaciones amb els altres des del cor, perquè sí, de tot se n’aprèn, però sobretot, quant comences a veure com els altres s’obren també a tu, t’envaeix una sensació tan extremadament forta d’amor i d’energia positiva, que es va a sobreposant a tot el que vius a partir d’aquell moment. Descobriràs una forma més profunda, intensa i real de comunicar-te amb els éssers vius d’aquest planeta com mai haguéssis imaginat, i això, és el que a partir de llavors, podràs dir que és la teva VIDA. “

Així m’ha passat a mi, així ho he viscut i així m’encanta explicar-vos-ho.

No puc dedicar el post a ningú en concret perquè tots i totes els que, d’una manera o altra, heu format part d’aquesta experiència, teniu el vostre paper i, de tots i cadascú de vosaltres, he après molt, així que només us puc donar les GRÀCIES per ajudar-me a créixer i a seguir difonent l’amor, GRÀCIES.

Vídeo 1

Vídeo 2

Vídeo 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.