coach espiritual

En una sessió de coaching espiritual i emocional parlarem sobre les nostres creences i judicis (propis i adquirits) i tot allò que ens separa de la nostra veritable naturalesa i ens dificulta, en moltes situacions de la vida, veure-la tal i com és, perfecta. No hi ha res a corregir, res a canviar, només una mica per entendre i molt, molt per sentir.

La meva intenció és convidar-te a connectar amb la teva essència, allò que no és creació de l’ésser humà i que aquesta essència et descobreixi l’amor, la confiança, la certesa, la bondat i la generositat que sempre han estat en tu. Que et maravellis de tu mateix/a i de l’amor que ja ets i això, sens dubte, et serveixi per encarar qualsevol situació.

Pots estar passant per un d’aquests moments que cataloguem com a difícils o et pots sentir molt bé però intuir que hi ha alguna cosa que et demana més, no cal res en especial per tenir ganes de retrobar-te amb la teva pròpia energia.

Aquestes sessions poden ser individuals o grupals.

suns
Lectura de Registres Akàshics:

 

Connectar amb l’energia dels Registres Akàshics és connectar amb la memòria de la teva ànima i amb els mestres i guies espirituals que ens acompanyen en aquesta vida per ajudar-nos a complir el nostre propòsit. I quan parlo de propòsit no em refereixo a “ser metge” o “escriure un best-seller”, tot@s compartim el propòsit d’estimar, d’estimar la vida tal com és i estem aquí per experimentar les diferents situacions que la vida ens posa al davant. El que passa és que, de vegades, ens pot semblar que aquestes situacions ens sobrepassen, que no podrem amb elles o que estan tan lluny del que jo havia imaginat per a mi que no sé ni com afrontar-ho… o, simplement, vull sentir aquesta connexió amb la meva ànima i rebre, si és el cas, els missatges que els meus guies tinguin per a mi.

Sigui quina sigui la teva situació, l’experiència d’una lectura dels Registres Akàshics acostuma a ser especial.

Aquestes sessions només les ofereixo en format individual.

A la secció contacte pots demanar-me més informació.