Visita a Arrels Fundació, atenció a persones sense llar a Barcelona

Avui us volem presentar un vídeo post. Un de molt, molt especial, perquè els protagonistes també ho són. Vam anar a conèixer en persona a Arrels Fundació, atenció a persones sense llar a Barcelona  i als “Plácidos” que cada setmana piulen al compte de Plácido Moreno.

Seguint l’exemple d’un antic company, en Plácido Moreno, que també va viure a la llar de la Fundació Arrels i que abans de morir va voler escriure les seves memòries i vivències per deixar constància de tot el que viscut, aquest grup es reuneix un dia a la setmana per explicar pel twitter com han estat les seves vides, per tot el que han passat i respondre tot el que els seus followers els hi preguntin.

Volem felicitar moltíssim a la fundació per la iniciativa de crear aquesta xerrada i poder conèixer en persona a aquestes grans persones que parlen de què significa realment viure al carrer, com podem ajudar si veiem a algú en aquest estat, quins han estat els seus sentiments durant i després de l’experiència i com Arrels Fundació ha fet que els seus somnis es fessin realitat, els somnis de tornar a tenir una llar i una família. Gràcies per fer aquesta enorme tasca, I believe in dreams.

Resumir 2 hores en 10 minuts no ha estat fàcil però esperem que us agradi. El so i la imatge la mateixa que en directe, com la vida. (Tot i això us demanem disculpes pel volum de l’àudio 🙂 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.