inici

Benvinguts/udes a believe in dreams, gràcies per visitar el meu espai, ha estat creat des de l’amor i la humilitat, desitjo que t’inspiri.

Fa 5 anys vaig començar a escriure un blog que pretenia justament això, inspirar amb històries positives, donar veu a iniciatives i meravellar amb diferents expressions artístiques… Ha anat passant el temps i, com pots llegir  a la secció bio, la vida m’ha portat, no només a parlar sobre aquests temes, sinó a posar-los en pràctica i a compartir la meva experiència espiritual i de vida amb els altres.

La vida és immensa, és gràcia, és un màgic descobriment constant… si pots obrir-te prou com per veure-ho així. El meu propòsit és convidar-te a descobrir la teva essència i que sigui ella mateixa la que et vagi guiant cap al teu camí, la que et faci créixer i la que t’orienti sobre les situacions que anem vivint al llarg de la nostra vida.

Els formats habituals són en sessions individuals com a coach espiritual i emocional, on les xerrades i el treball sobre les lectures dels Registres Akàshics ens poden ajudar a donar llum sobre els temes a tractar, o les sessions grupals on, com a terapeuta, m’agrada servir-me del teatre i la dansa per crear tallers que ens portin al mateix lloc des d’un format diferent.

Al menú superior trobaràs més informació sobre cada opció. Moltes gràcies!.

Namasté

zen life

“The purpose of life is to enjoy every moment”

Louise Hay

“Every decision that I make is the right one for me”

Osho

“A certain darkness is needed to see the stars”

Mooji

“Step into the fire of self-discovery, this fire will not burn you, it will only burn what you are not”