La cançó d’aquest moment

Featured Video Play Icon

La majoria de coses, un cop passa el temps, es veuen diferent… es viuen, es senten i s’expressen també diferent. Alguna cosa canvia: la teva experiència, les teves prioritats, els teus sentits… i ets capaç d’apreciar nous matisos i, fins i tot, d’avorrir-ne d’altres.

Així és amb tot.

És evolució, és créixer, cada dia vas un pas més enllà. Uns avancen i altres tot just comencen. Aquest és el cicle.

En el cas que us explico avui coincideix que una amiga comença a practicar amb una cançó que ha tingut, i encara té, un gran significat per mi.

Per mi és ànima, és teatre, és esperar rere l’escenari, és la força de l’huracà que a vegades et fa trontollar a la vida i la suavitat i la tendresa de les galtes d’un bebè, és com jo m’imagino la meva essència si fos música, ni li manca ni li sobra una sola nota i és, sobretot, la banda sonora d’un moment molt especial de la meva vida.

És aquell moment, que molts acabem passant tard o d’hora, en el qual descobreixes qui ets. Descobreixes que fins llavors no t’has escoltat, o no tant com hauries, que t’has amagat sota excuses, persones… que no t’has estimat prou, que no has donat prou importància al que et deia el teu subconscient i descobreixes, també, que tens unes ganes boges de viure aquesta nova vida que se’t dibuixa al davant. Per mi “Comptine d’Un Autre Éte” és això.

Per a la meva amiga és un repte, una novetat, un objectiu a assolir per demostrar moltes coses, és l’inici d’un camí que, en realitat ja fa temps que recorre, i no acaba de trobar per on continuar, és concentració, són instants de llibertat, de soledat, de recuperar passions passades… Sí, recuperar, m’agrada “recuperar” en aquest cas, és una bona paraula; és encertada per ella i per mi, recuperar què volies, com eres, què t’agradava, amb què somiaves…

Les dues en moments diferents unides per la mateixa cançó, vivint-la de formes diferents, gaudint, com a mínim jo moltíssim, d’aquest tempo lentíssimo, que, fruit de la inexperiència descobreix pauses, instants màgics on em podria perdre, genera una expectació que embaladeix i et trasllada la dolçor, l’amor i la il·lusió que ella hi posa.

Estic feliç que hagis escollit aquesta i orgullosa de tu. Moltes gràcies per fer-me-la descobrir d’una altra manera.

LEAVE A COMMENT