El moment de fer els teus somnis realitat

A vegades passa desapercebut, a vegades no t’ho pots plantejar perquè ja hi ha algú que ho ha fet per tu, a vegades has de lluitar perquè t’escoltin i, a vegades, si ho tens realment molt clar o molta sort, ets capaç de fer-ho per tu mateix a la primera. Sigui quina sigui la situació, hi ha UN MOMENT  a la vida en el qual has de decidir què faràs, a què et dedicaràs, i no “en el tiempo libre”, sinó gairebé tots els dies de la teva vida…MOMENT

Aquest moment pot arribar de sobte, és a dir, és clar que seguint els estàndards de la nostra societat se suposa que als disset anys ets totalment capaç de decidir sobre els propers cinquanta, però tot sovint passa que, després d’haver escollit un camí (condicionat per les circumstàncies descrites al primer paràgraf) te n’adones que allò no és el que volies i necessites canviar.

És llavors quan, sense saber ben bé perquè i tinguis l’edat que tinguis,  t’agafa com una possessió infernal i ets capaç de dedicar hores i hores a la nova idea sense gairebé adonar-te’n…  bé, d’una cosa si que te n’adones, et fa més feliç. No és vàlid per a tothom això, és clar. Hi ha moltíssima gent que, tot i no fer la feina de la seva vida, està prou contenta  amb el que va escollir i, ara sí, dedica el temps lliure a la seva passió i a gaudir del que més li agrada. La clau, si és que n’hi ha alguna de clau, és ser capaç de ser feliç amb allò que fas, sigui el que sigui. Què passa, però, quan NO volem dedicar ni un minut més a allò que en AQUELL MOMENT vam decidir que sí volíem? En primer lloc, reflexió: per què he arribat fins aquí?, per què no vaig escollir correctament quan “tocava”? Valorar què ha passat i si l’educació que vas rebre i el poc o massa interès dels teus pares va tenir alguna cosa a veure,  és positiu; no pots anar endavant si no acceptes el que ha passat i per què.

D’acord, això ja ho tenim, estem en pau amb el nostre entorn i no culpem a ningú ni a nosaltres mateixos (mai serveix guardar sentiments negatius)… i ara: Què fas bé? Què t’interessa? Què hi ha que quan ho fas et diuen, molt bé! Necessites fer coses pels altres? Per què ets aquí?

Si ja tens alguna cosa al cap que respon a tot això, genial, ja ho tens mig fet. Si no, com ja hem explicat en anteriors posts, pot ser que pors interiors o condicionants externs no et deixin fer el pas, aquest “step into the unknown”. “If you wanna make a change you have to make a change, don’t wait for the change to come to you”, aquest curt vídeo del iogui David Swenson, resumeix perfectament les claus per canviar qualsevol cosa a la vida que no t’agradi.

Les seves paraules són molt encertades, ens agrada molt.

El ioga dóna molta força interior i et fa descobrir parts de tu mateix que són molt difícils de descobrir de qualsevol altra manera… però ja li’n dedicarem un post en exclusiva més endavant. 🙂 Mai és tard, si ho tens dins sortirà, no cal pressa.

L’important és que tinguis la percepció prou desperta per saber llegir els senyals i no deixar passar les oportunitats. Llença’t quan ho vegis clar i escolta el teu interior i, si encara no diu res o diu cada dia una cosa diferent,  és que encara no és EL MOMENT. Hi ha una cançó que és, per sobre de totes, la motivació feta música. T’agradi més o menys té un ritme i una força que et motiva a l’instant i et sents capaç de tot. Posar-se música inspira i reforça l’ànima i els pensaments, així que, endavant, potser d’aquí un temps nosaltres també podem dir allò d’“Adrian, mira, ho he aconseguit!” De fet pots deixar-la sonar mentre acabes de llegir el post, hi queda prou bé.

Tots són valents i, encara que sigui a estones, són capaços de dur a terme allò que els agrada, no creus que també pots fer-ho tu? Per acabar un vídeo que, tot i que ja ha corregut molt per les xarxes, ens agrada moltíssim perquè toca el tema de l’ensenyament.

Què ensenyem als nostres fills sobre la vida? Com els estem educant per què facin què en el futur? No us el perdeu. What if money was no object? Perque si no fas el que vols a la vida… què fas?

4 Comments

 1. Reply

  Tania Santafosta

  18 July, 2013

  Un post maquíssim!! L’he trobat molt inspirador 😀

  El vídeos genials, vull recomanar-te una altra cançó que potser coneixes però que per mi també és la motivació feta música 🙂

  http://www.youtube.com/watch?v=Nb1VOQRs-Vs

  I un vídeo que no em canso de veure: http://www.youtube.com/watch?v=pQCFybFPnnY

  Tant de bo t’agradin 🙂

  A més, moltes gràcies per citar-nos!

  • Reply

   SomnisReals

   22 July, 2013

   Moltes gràcies pels enllaços Tània, estan molt bé!

LEAVE A COMMENT