bio

Aquest projecte neix després d’anys de rebutjar tot allò que havia après, de treballar cada dia per buidar els pensaments, opinions i judicis que m’acompanyen sobre el que és la vida i com s’ha de viure, neix perquè, quan per fi vaig entendre l’essència espiritual que compartim, em va ser impossible no deixar-me endur pel torrent de sincronicitats i meravelloses experiències que la vida va posar al meu abast i neix, sobretot, perquè part de la meva missió aquí i ara és compartir-ho amb tu. Sóc la Natàlia i vaig néixer a Barcelona.

Així doncs, el primer que vull fer és agrair-te que estiguis llegint això i, com m’encanta veure en altres llocs, dir-te que, “si has arribat fins aquí, no és per casualitat”.

zen3_
portrait2_

De tot el que us puc explicar sobre mi en referència al que he fet, estudiat, treballat i m’he format, res m’ha servit per fer el que faig i, probablement, tot m’ha servit… i molt.

El que vull dir és que tu ets el teu propi mestre, que tot el que necessites saber ja està en tu, el que passa és que, a vegades, necessitem l’empenta d’algú que ens ajudi a veure-ho.

I això és el que jo intento fer després d’haver…

Estudiat Filologia a la UB, Art Dramàtic a l’Institut del Teatre de Barcelona, ​​fet un Màster en Direcció de Comunicació empresarial a la UPF School of Management, format i treballat durant més de 10 anys com a professora de dansa, entrenadora i coordinadora esportiva, durant uns 6 anys aproximadament com a Directora de Comunicació i Màrqueting, emprès i tancat dues vegades el meu propi negoci, treballat com a actriu (no tant com m’hagués agradat) i… ah sí, de cambrera.

Els últims 3 anys m’he centrat en aprofundir la meva experiència amb la meditació, en llegir, llegir i llegir, en conèixer la teràpia Craneo-Sacral, la gestió de les emocions i la relació amb el nostre cos físic, en l’ Art-teràpia, en aprendre molt de la naturalesa i dels animals, especialment dels meus gossos, i en descobrir, cada dia, la màgia dels Registres Akàshics.

Namasté